JB Voetverzorging Pedicure 's-Gravenzande

Over JB Voetverzorging

Mijn naam is Jenny Block en ik ben sinds oktober 2022 gediplomeerd pedicure. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Jolange Opleidingen in Rotterdam. 

Na mijn opleiding ben ik bij een medisch pedicurepraktijk in Rotterdam gaan werken, waar ik veel praktijkervaring heb opgedaan.

In het voorjaar van 2023 ben ik naast mijn baan bij de medische pedicurepraktijk ook gestart met mijn eigen pedicurepraktijk in 's-Gravenzande in het Westland, JB Voetverzorging. Inmiddels is mijn praktijk vijf dagen per week geopend. Ik verhelp veel voorkomende voetproblemen zoals eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels. Ik adviseer u graag over een goede verzorging van uw voeten. 

U kunt bij mij terecht voor een professionele pedicurebehandeling. Ik neem graag de tijd voor een behandeling. Persoonlijke aandacht, hygiëne en kwaliteit vind ik heel belangrijk. Ik werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor heerlijke, kwalitatief goede en betaalbare voetverzorgingsproducten. Ik verkoop deze in mijn praktijk. Ik kan u adviseren welke producten het best passen bij uw voeten en/of voetproblemen. 

Ik heb ook een opleiding voetmassage gevolgd. Voor een heerlijk ontspannen moment voor uzelf kunt u bij mij ook terecht voor een voet- en onderbeenmassage. 

Mijn praktijk aan huis is goed bereikbaar. U kunt er gratis parkeren en er is een lift in het gebouw. Hierdoor is mijn praktijk rolstoelvriendelijk en ook goed toegankelijk voor cliënten die minder goed ter been zijn. 

Ik vind ontwikkeling in mijn vak erg belangrijk en daarom volg ik regelmatig na- en bijscholingen, workshops en volg ik webinars. Ook bezoek ik vakbeurzen om de ontwikkelingen in het pedicure vak te volgen. Ik ben als pedicure als erkend lid aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet, lidnummer 319523.


Ik verwelkom u graag bij  JB Voetverzorging!

Jenny Block

Pedicure 's-Gravenzande
Pedicure 's-Gravenzande
pedicure 's-Gravenzande